Assessorament en Marketing Digital a Girona

Maximitza els teus resultats amb la nostra assessoria experta en Marketing Digital

Augmenta visibilitat, clics i vendes. Transformem la teva inversió en èxit!

Els anuncis d’empreses a Facebook i Google són molt més que simples anuncis: són eines potents de marketing digital que poden transformar la teva empresa. En l’era digital actual, la captació de nous clients ha evolucionat molt més enllà dels mètodes tradicionals.

Estàs tenint dificultats per atraure visites al teu lloc web? No saps com connectar amb els teus clients potencials de manera eficaç?

Des de la nostra agència de marketing digital, el nostre equip amb una gran quantitat de campanyes publicitàries en línia gestionades en els últims anys, t’ajudarà a crear i implementar una estratègia digital innovadora. Aquesta estratègia està dissenyada per assolir els objectius que t’has marcat, augmentar la teva presència en línia i convertir els visitants del teu lloc web en clients fidels.

Aprofita l’expertesa del nostre equip en SEO, SEM, gestió de xarxes socials, màrqueting de continguts i analítica web per transformar la teva presència en línia. Conjuntament, crearem una estratègia de marketing digital que no només atraurà visites al teu lloc web, sinó que també captarà l’atenció dels teus clients potencials i els convertirà en clients fidels.

Experts qualificats

El nostre equip està integrat per especialistes en Marketing Digital altament qualificats, amb una gran quantitat de campanyes gestionades en els últims anys.

inversion_google_ads
estrategia visitas web en girona

Elaborem la teva estratègia pas a pas

Una assessoria personalitzada, on els nostres experts t’ajudaran a incrementar les teves vendes i/o visites a la teva web, perquè les accions que desenvolupis estiguin orientades 100% cap als resultats.

Identificació de productes exitosos

Et donarem suport en la localització de productes amb alta rendibilitat per al teu comerç electrònic.

publicidad-digital-con-facebook-ads
producto ganador google facebook ads

Escalem campanyes

El nostre expert t’oferirà les directrius a seguir per escalar de manera rendible. Sempre treballem amb una orientació total cap als resultats.

EL NOSTRE PROCÉS EN LA CONSULTORIA AMB UN PROFESSIONAL DE MARKETING DIGITAL 👉

1. ENS COMUNIQUEM AMB TU

Un cop hagis contractat el servei, ens posarem en contacte amb tu via trucada telefónica per programar el dia per a l’assessoria amb un especialista en Marketing Digital.

2- ET TRUQUEM

Per coordinar si prefereixes acumular totes les hores d’assessoria que et corresponen en el mateix dia, o si prefereixes repartir-les en diferents dies.

3- ENS TROBEM

Es duu a terme la primera o única sessió d’assessoria que s’ha acordat amb antelació a través de videotrucada o altres medis.

4- ENS TORNEM A REUNIR

En cas que s’hagin dividit les hores en diferents dies, ens tornarem a reunir  a través de videotrucada o altres medis.